Kirkens SOS

Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS tilbyr tid og oppmerksomhet til alle som trenger et medmenneske å snakke med. Her finner du alltid noen å snakke med. Hele døgnet, alle dager er noen av våre mange frivillige på vakt, klare for å ta imot din henvendelse enten på telefon, chat eller via meldinger. Våre frivillige medarbeidere har erfaring i å snakke med andre om livet på godt og vondt, og tåler å høre hvordan du opplever livet – uansett.

SOS-chat er en av Kirkens SOS sine krisetjenester over internett. Her kan du skrive med en av våre frivillige medarbeidere og få svar med en gang. Tjenesten er helt anonym, og du kan skrive om alt du har på hjertet. Les mer om SOS-chat.

Kirkens SOS

Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og på internett. Kirkens SOS tror alle kan oppleve tap i løpet av livet som er alvorlige og som man trenger å snakke om. For disse tapene finnes Kirkens SOS, frivillige medmennesker med erfaring i å lytte til og støtte andre. Vi er her. Alltid.

Sikkerhet

Vi har lagt stor vekt på sikkerhet når vi opprettet denne chatten. Meldinger mellom deg og medarbeideren fra Kirkens SOS sendes kryptert, slik at det ikke er mulig å for andre å overvåke det du skriver. Når samtalen er ferdig og du lukker vinduet til nettleseren din, er det ikke lenger mulig å se hva du har skrevet. Kirkens SOS lagrer ikke IP-adresser, men vi lagrer korrespondanser i et kort tidsrom av faglige hensyn.

De fleste nettlesere lagrer adresser som er brukt. Her kan du lese mer om hvordan du skjuler besøket på våre nettsider dersom du ønsker det.

Krisetelefon

Trenger du noen å snakke med? Ring vår døgnåpne krisetelefon 22400040 når som helst. Les mer.

Meldingstjenesten

SOS-meldinger er en meldingstjeneste der du kan skrive inn til Kirkens SOS om det du har på hjertet. Du får svar fra en av våre medarbeidere innen 24 timer. Meldingstjenesten finner du her.

Kirkens SOS ble startet i 1974 og er Norges største krisetjeneste. Kirkens SOS er en del av kirkens diakonale virksomhet.
Vi ønsker å fremme livsmot og håp for den som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Kirkens SOS er en selvmordsforebyggende krisetjeneste.
Kirkens SOS i Norge er en sammenslutning av 13 selvstendige SOS-sentre rundt i landet.
Gå til www.kirkens-sos.no | Kontakt nettsideansvarlig | Chatløsning fra Noop.